Wie zijn wij
Onze partij staat voor: een gemeente waarin de mening van elke inwoner telt en serieus wordt genomen; een economisch sterke en stabiele stad; een leefbaar en levendig platteland voor agrariër en burger; een gemeente waarin men naar wens en mogelijkheid kan wonen. Kortom: In de gemeente Coevorden is het voor iedereen fijn werken, naar school gaan, recreëren, cultureel bezig zijn, sporten, wonen, leven!

PPC is niet links en niet rechts. Onze partij is een echte gemeentelijke partij. Dit geeft ons de ruimte om elk punt op de agenda met open vizier en Drentse, Coevorder, nuchterheid te behandelen: we hebben geen rugzak met richtlijnen die landelijk of provinciaal worden opgelegd (hoewel de overheid steeds meer taken voor de gemeente afschuift waarop plaatselijke bestuurders weinig of geen invloed hebben). De fractie bestaat uit leden van divers pluimage, van boer tot ondernemer, uit het onderwijs en de zorg, gericht op toerisme etc. en van jonger tot ouder. Onze roots liggen van De Kiel tot aan Coevorden, dus overal in de gemeente. De interne vergadercultuur is open, toegankelijk en plezierig.

PPC is altijd benieuwd naar jouw mening, vraag of opmerking. Een kop koffie met cake aan de keukentafel, een goed gesprek op straat of te gast bij een fractievergadering; we waarderen het zeer!
Helder. Vertrouwd. Dichtbij.