Nieuws

 
Weetjes, onderwerpen, vragen, mening, standpunten over een speciaal onderwerp, foto’s, bezoekjes, redactionele artikelen. Noem het, en het wordt hier gecommuniceerd.
 
Dank jullie wel!!
21 maart 2022
Na maanden van zeven dagen per week buffelen, bedenken, nog meer bedenken, creatief bezig zijn, weer en weer en weer van alles doen, twee dagen goede gesprekken gevoerd overal in de gemeente rond de camper, zakjes met bloemzaadjes vullen, flyeren en flyeren hebben we even een paar daagjes de tijd genomen om bij te komen. Het was bijna een gek gevoel, de stilte na de campagne.
 
Schriftelijke vragen PAC en PPC over WOZ aanslagen
11 maart 2022

PPC en PAC verontrust over gemeentelijke WOZ aanslagen

Henk Bouwers van Politieke Partij Coevorden (PPC) en Jerry Stoker van Progressief Akkoord Coevorden (PAC) hebben schriftelijke vragen gesteld aan het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Coevorden over de WOZ aanslagen 2022 die onlangs zijn verstuurd.

Naar verluidt is een kwart van de aanslagen te hoog. Toen dit enkele we

De stad Coevorden, historie
10 maart 2022
Elke donderdag vertellen we iets over de geschiedenis van een pl
TInyhouses en knarrenhoven
09 maart 2022
Wat wij er van vinden? Dit!
 
Knarrenhoven en Tinyhouses. Wij hebben ons er sterk voor gemaakt. Onze inwoners en de gemeente Coevorden zijn gebaat bij creatief bouwen; voor elk wat wils, voor elke doelgroep. <
Introductie Henk
07 maart 2022
Elke week presenteren wij een kandidaat van onze verkiezingslijst. Deze week is het de beurt aan onze lijsttrekker en fractievoorzitter, onze nummer 1, Henk Bouwers.
Marijke 1 op 1
06 maart 2022
Marijke Bakker-Zwiers van Politieke Partij Coevorden (PPC) sprak 1
PPC on tour!
06 maart 2022
Afgelopen vrijdag en zaterdag hebben de kandidaten van PPC een campertour gemaakt. De ene dag de westelijke kant van onze gemeente, de andere dag de oostelijke. Veel mooie en goede gesprekken met mede-inwoners, veel leuke reacties ook op onze originele manier van campagne voeren.
Zweeloo, Evelien vertelt
03 maart 2022
Elke donderdag vertellen we iets over de geschiedenis en leuke weet
Voorstel Evelien
28 februari 2022
Elke week stellen we een kandidaat van onze verkiezingslijst voo
Doe de stemwijzer! Zie wat PPC er van vindt!
26 februari 2022
Zie hier.
https://coevordernieuws.nl/nieuws/stemwijzer-voor-verkiezingen-staat-online/?fbclid=IwAR2scFfXjWMs_w8VmNGFYIgYXh_NtLRZ0gLpov7_YFvbd8LoZ3n7mqgiePA

 
1 - 2 - 3 - 4 - Volgende